Workshopok

gergelyandi Bőrtáskakészítő workshop

Négy éve készülnek bőrtáskák a kezeink alatt, ezt az élményt osztjuk meg Veletek a tanfolyam során. Világra hozzátok velünk saját bőrtáskátokat, választott színben, anyagvastagsággal, színes cérnával.. ‘gergelyandi’ logóval ellátva, az igényeitek szerint..

A tanfolyam 9-16 óráig tart kiírt időpontokban
A tanfolyam ára Gödöllőn Az Asztalom Műteremben: kézitáska 35 000 forint, hátitáska vagy férfi válltáska 40 000 forint
a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a gergelyandi.infokukacgmail.com emailen, ez 15 000 forint foglaló befizetésével válik véglegessé. 
gergelyandi
Gergely Andi e.v.
Sberbank
14100426-32465649-01000006
közlemény: név és számlázási cím
A táskák kézzel készülnek, előre megadott szabásminta alapján “gergelyandi” logóval ellátva, pontos eligazítással készítjük el patinás, életre szóló táskádat. Az aktuális színválaszték, a további részletek e-mailen felsorolásra kerülnek.. minden esetben egyeztetünk egy színt előre, mert minden színből nem tudunk minden résztvevőnek készletet tartani, a helyszínen ezek után lehetőség van változtatásra a készlet erejéig.
A workshopon a képen szereplő kézitáska forma készülhet, minden másra vagy változtatásra külön egyeztetés szükséges a táska pántjai a helyszínen kerülnek megfelelő méretre szabásra, attól függően kézben, karon, vállon is lesz e viselve.
az alap méretek:
40cm széles
28-29-30 cm magas
12-14-16 cm vastagsággal

———————————

Lemondási feltételek:

7 napon túl: Ha a workshop előtt legkésőbb egy héttel lemondod a részvételed, 20% adminisztrációs költség visszatartásával, 3 munkanapon belül visszautaljuk a befizetett foglalót, vagy egy későbbi workshopunkra át tudod kérni magad.

7 napon belül: A workshop előtt 1 héten belüli lemondás esetén már nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, de egy későbbi workshopra át tudod kérni magad.

3 napon belül: Nem áll módunkban visszautalni a foglalót, mert ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet. Viszont a workshopon való részvételed átruházható egy általad ajánlott másik személyre

———–